Tokai Forum - a subsidiary of TokaiRegistry.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

How to install a second input for a cabinet
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Tokai Forum - a subsidiary of TokaiRegistry.com Forum Index -> Amps
View previous topic :: View next topic  
Author Message
t.olsen
Guest





PostPosted: Thu May 20, 2010 10:22 am    Post subject: Reply with quote

No,mono
Back to top
t.olsen
Guest





PostPosted: Thu May 20, 2010 10:58 pm    Post subject: Reply with quote

Problem is solved ! I woke up this morning at 6.30 and had the right idea :
It is visible that 2 contacts of the socket are connected with a piece of wire.The result is a short circuit between + and - if there is nothing plugged in.I installed a second socket with the same bridge but when I used my internal speaker,there was no cable plugged in from the cabinet and the result was a short circuit between black and white wire on the foto.All I had to do was remove the wire between the socket contacts and that's it
Back to top
JohnA
Guitar God


Joined: 02 Mar 2007
Posts: 4176
Location: Leicester UK

PostPosted: Fri May 21, 2010 2:54 am    Post subject: Reply with quote

t.olsen wrote:
Problem is solved ! .......


Great news! You can sleep easily now
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
t.olsen
Guest





PostPosted: Fri May 21, 2010 2:59 am    Post subject: Reply with quote

Yes,it was too easy to find out...that shows that the best is always take a look first at the layout to make clear how parts work together and what is the sense behind it.It 's fine now
Back to top
t.olsen
Guest





PostPosted: Fri May 21, 2010 3:09 am    Post subject: Reply with quote

But this was only one reason for sleepless nights...this is the main reason :



Needs more oil than gasoline...
Back to top
JohnA
Guitar God


Joined: 02 Mar 2007
Posts: 4176
Location: Leicester UK

PostPosted: Fri May 21, 2010 3:17 am    Post subject: Reply with quote

Very cool, but no-where for a 4x12 cab
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
stratman323
Guest





PostPosted: Fri May 21, 2010 4:17 am    Post subject: Reply with quote

t.olsen wrote:
But this was only one reason for sleepless nights...this is the main reason :



Needs more oil than gasoline...


But they are the best lawnmowers in the world.

Mike
Back to top
t.olsen
Guest





PostPosted: Fri May 21, 2010 4:30 am    Post subject: Reply with quote

Especially with 130hp..
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Tokai Forum - a subsidiary of TokaiRegistry.com Forum Index -> Amps All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group